Om Høybråten Sanitetsforening

Høybråten Sanitetsforening er en lokalforening, av 650 lokalforeninger nasjonalt, tilknyttet Norske Kvinners Sanitetsforening, den største interesseorganisasjonen som jobber for å bedre kvinners helse og livsvilkår. Lokalforeningene har eget styre og leder.

Høybråten Sanitetsforening har for øyeblikket 230 medlemmer i alderen 14 – 95 år, og vi har plass til flere!

Sanitetsforeningens hus, «Huset Vårt», ligger i Bergtunveien 7B, like ved Høybråten Skole, og eies av Høybråten Sanitetsforening. Når Huset Vårt ikke er opptatt med et av våre ulike arrangementer, er det tilgjengelig for utleie.

Hvis du også har lyst til å bli medlem, kan du enkelt melde deg inn via innmeldingssiden hos NKS.

helene

Vår leder heter Helene Ottersen, og hun kan kontaktes direkte på h-ottersen[at]online.no og på telefon 93058948.

Har du noe du lurer på eller vil informere oss om, ta gjerne kontakt på e-post: nks.hoybraten@gmail.com

Post- og gateadressen vår er:

Høybråten Sanitetsforening,

Bergtunveien 7B, 1086 Oslo.