Huset Vårt

Huset Vårt er Høybråten Sanitetsforenings eget hus, der foreningens arrangementer finner sted. Det har vært i foreningens eie siden 1. April 1985, og blir stadig flittig brukt. Sommeren 2018 ble utleiesalen pusset opp med nymalte vegger og tak, samt nytt gulv og våren 2022 ble lyddempende plater montert i taket som gir bedre akustikk.

inngangsparti2

Utleie:

Vi leier ut huset når det ikke er opptatt til våre egne arrangementer, for eksempel til kurs, møter, dåp, konfirmasjoner eller jubileer.

Huset Vårt har kjøkken med fullt servise til 60 personer, en effektiv kaffetrakter og storkjøkken-oppvaskmaskin, men ellers relativt enkel kjøkkenutrustning.

Det er plass til å dekke opp til ca 60 gjester.

Vi tilbyr WiFi til våre gjester, og har også prosjektor og lerret til utlån. Ansvarlig leietaker må være over 30 år og tilstede til en hver tid på arrangementet. Det kan max bookes tid for leie tre år fram i tid.

Priser:

Det betales ett depositum på kr. 1000,- pr. booking og man kan kun leie på eksakt dato.

Helg: Det koster 4000,- kroner å leie huset for en helg. Da får du nøkkelen kl 17 på fredag.

Ukedag: for en enkelt kveld i ukedagene (mandag til torsdag) koster det kroner 2000,-.

Av hensyn til øvrige leietakere må musikk være avstengt senest kl 23 på hverdager og 24 på fredager og lørdager. Alle gjester må være ute av lokalet en time senere, altså ved midnatt på hverdager og søndager, kl 01 natt til lørdag og søndag.

Prisene inkluderer oppvask og rengjøring.

Lokalet må være ryddet og klart til rengjøring innen kl. 12 påfølgende dag.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Kontakt:

Dersom du er interessert i å leie Huset Vårt, ta kontakt med utleieansvarlig Bente Tunheim på telefon 97638935.

Huset er mye i bruk, så sjekk gjerne om det allerede er et arrangement i kalenderen på den datoen du er interessert i. (Vi tar forbehold om feil i nettkalenderen, utleieansvarlig har den fulle oversikten.)

%d bloggere liker dette: