Huset Vårt

Huset Vårt er Høybråten Sanitetsforenings eget hus, der foreningens arrangementer finner sted. Det har vært i foreningens eie siden 1. April 1985, og blir stadig flittig brukt. Sommeren 2018 ble utleiesalen pusset opp med nymalte vegger og tak, samt nytt gulv.

inngangsparti2

Utleie:

Vi leier ut huset når det ikke er opptatt til våre egne arrangementer, for eksempel til kurs, møter, dåp, konfirmasjoner eller jubileer.

Huset Vårt har kjøkken med fullt servise til 60 personer, en effektiv kaffetrakter og storkjøkken-oppvaskmaskin, men ellers relativt enkel kjøkkenutrustning.

Det er plass til å dekke opp til ca 60 gjester.

Vi tilbyr WiFi til våre gjester, og har også prosjektor og lerret til utlån. Ansvarlig leietaker må være over 30 år og tilstede til en hver tid på arrangementet. Det kan max bookes tid for leie tre år fram i tid.

Priser:

Det betales ett depositum på kr. 1000,- pr. booking og man kan kun leie på eksakt dato.

Helg: Det koster 3200,- kroner å leie huset for en helg. Da får du nøkkel kl 17 på fredag, og man må være ute av lokalene senest kl 02.00 natt til søndag. Lokalet må være ryddet senest kl 12 søndag.

Ukedag: for en enkelt kveld i ukedagene (mandag til torsdag) koster det kroner 1800,-. Prisen inkluderer oppvask og rengjøring.

Kontakt:

Dersom du er interessert i å leie Huset Vårt, ta kontakt med utleieansvarlig Bente Tunheim på telefon 97638935.

Huset er mye i bruk, så sjekk gjerne om det allerede er et arrangement i kalenderen på den datoen du er interessert i. (Vi tar forbehold om feil i nettkalenderen, utleieansvarlig har den fulle oversikten.)