Medlemsmøte om Kvinners Livsvilkår

Den 2. Mars fikk vi besøk av HS’ egen Ingvild Maanum Møller, som jobber som Seniorrådgiver hos Statistisk Sentralbyrå, og leverte et interessant foredrag om utviklingen i norske kvinners livsvilkår over de siste hundre år.2016-03-02 19.04.11

Veldig mye gledelig har skjedd, men vi er ikke ved veis ende på alle områder ennå, for eksempel når det gjelder likestilling. At kvinner fortsatt tjener 165 000 mindre i året enn menn var blant de mindre positive tingene som gikk fram.

binary-258733-78145

Publisert i Medlemsmøte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: