Møt høsten i hatt!

Dette var tema for høstens første medlemsmøte, der vi fikk besøk av Frøydis Cederkvist Stenerud som fortalte og viste fram noen av sine flotte hatter. Medlemmene var utfordret til å møte i hatt denne gang, og mange tok utfordringen på strak arm. Det var mange som hadde tatt turen denne gang, og det ble en veldig fin start på høstsemesteret.

I tillegg til hatter, fikk vi også anledningen til å besiktige resultatet av sommerens oppussingsarbeid. Det har vært gjort et stort arbeid både på utsiden av huset, blant annet med renovasjon av garasje og utvendig maling, og ute i gangen – og at det har blitt mye finere enn før, kan det neppe være noen tvil om.

 

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: