Vår egen Høybråtenlue

Vi hadde lyst til å lage noe helt spesielt til basaren: en lue som skulle symbolisere Høybråten. Blåfargene er inspirert av fargene til idrettslaget, H-borden er selvforklarende og snøen og grantrærne trenger man ikke å se langt etter på vinterstid her oppe.

Luene vi hadde strikket til basaren ble utsolgt nesten med en gang, og det var stor stas! Til glede for deg som kan strikke selv (eller kjenner noen som kan det) og har lyst til å lage en til deg selv eller til julegave, legger vi ut mønsteret her nå, sånn at du også kan få deg en Høybråtenlue.

Vi i Høybråten Sanitetsforening ønsker deg en koselig førjulstid!

2016-11-09-18-47-28

Her finner du mønsteret i PDF-versjon

Stikkord: ,
Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: