Søndagscafé

2017-09-17 14.02.51

17. September hadde vi for andre gang Søndagscafé på Huset Vårt, og denne gangen var det en høstlig cafe med kortreist grønnsaksuppe der noen av grønnsakene kom fra skolehagen på Høybråten. Skolehagen drives av en gjeng pensjonister og skolebarna, med hjelp fra blant annet Lions Club Høybråten, og er forøvrig et flott nærmiljøtiltak som også Høybråten Sanitetsforening er med på å støtte økonomisk.

Vi fluffet orange pomponger, kuttet grønnsaker og lagde suppe av 12 liter buljong og et ukjent (men høyt) antall kilo grønnsaker, og krysset fingrene og håpet på det beste. Og til vår store glede kom det folk denne gangen også; på et tidspunkt var det rett og slett fullt! Det er lite vi liker bedre enn når Huset Vårt er fullt av liv og aktivitet!

Noen startet med en Kløvertur, som vi arrangerte for første gang – en liten trimtur med og uten staver i nabolaget – en fin måte få få opp apetitten!  Noen kom bare for å spise kake eller kjøpe et glass hjemmelaget glass tacokrydder i salgsdisken, noen blåste såpebobler og noen kom og slo av en prat med oss bak disken. Og alle var kjempetrivelige!

For de som gikk glipp av caféen denne gang, kommer det en ny sjanse første søndag i advent. Da blir det selvsagt adventstema på cafeen, og vi har store planer. Uten å røpe alt for mye, kan jeg droppe hint om mandel i grøten og levende julemusikk.

Men det er ikke nødvendig å vente så lenge som det med å legge turen innom: Kom gjerne på medlemsmøte (første onsdag hver måned), åpent hus på torsdag formiddag eller hva med å komme en tur på Strikk og Skravl som finner sted neste gang fredag 29.September?

 

 

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: