Huset vårt har «blitt nytt» i sommer

Siden vi avsluttet vårsesongen med festmiddag og avduking av plakett har det skjedd mye på Huset vårt: det har rett og slett fått seg en ansiktsløftning! Der det begynte å bli falmet og slitt, er det nå nytt og fresht, lyst og fint, til glede både for alle som har booket lokalet til konfirmasjoner og rund-dager utover høsten og selvsagt for oss som bruker huset mest.

Høstsesongen starter med medlemsmøte Onsdag 5. September, tett etterfulgt av Åpent hus hver Torsdag formiddag, og allerede i løpet av September blir det også både strikkecafé, Søndagscafé og en spennende temadag i forbindelse med sanitetens uke – så her blir det gode muligheter for å komme og nyte de fine, nye lokalene!

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: