Basaren har fått en digital salgsdisk!

Da har vi satt opp en digital salgsdisk med håndarbeidsprodukter på Facebook! Vi har lagt ut en god del lokalproduserte julegaveidéer der allerede, og kommer til å fortsette med å legge ut fine ting fram mot den offisielle basardagen vår den 28. November.

Ta en kikk da vel! Hvis du finner noe du vil ha i den digitale salgsdisken, legger du igjen en kommentar på det bildet som viser det du har lyst på, og så avtaler vi om vippsing og henting 🙂

Vi bruker jo å ha enormt mange håndlagede ting i alle mulige kategorier, og veldig mye folk innom den fysiske salgsdisken. I år har vi valgt ut de fineste juletingene våre; nisser og selbuvotter annen hjemmestrikk til barn. Noe har allerede fått nye hjem, og det er veldig hyggelig!

Du kan også vippse LODD og mobilnummeret ditt til #12888 for å være med på den store loddtrekningen som finner sted den 28.11 – du finner bilde av mange av gevinstene i vårt album på Facebooksiden vår. Ti kroner per lodd koster det !

Stikkord: , ,
Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: