Digital basar og julemesse!

Er det noe dette året har gitt oss alle mengdetrening i, så er det tilpasningsdyktighet. For oss på Sanitetsforeningen som elsker å møtes så har det naturligvis vært trist med alle planlagte møter og aktiviteter vi har måttet avlyse. Vi har prøvd å gjøre det vi har kunnet innenfor rammene av smittevern, hjelpe til med dugnad for sårbare familier og gå oss en kløvertur, men dessverre blir det ikke mulig å holde tradisjonell basar på huset i år.

Men gir vi oss så lett? NEI! Basarkomiteen har jo allerede anskaffet gevinster til en durabel loddtrekning, og vi har huset fullt av fine håndlagde julevarer. Så i stedet for den tradisjonelle basaren (som vi virkelig gleder oss til å avvikle igjen i 2021!) lager vi en digital basar, med livestreamet loddtrekning og salgsdisk på Facebooksiden vår.

Den store trekningen blir 28.November kl 14, lodd kan du kjøpe på Vipps #12888 (skriv LODD). Hva vi lodder ut og selger kan du se mer detaljert på Facebook, men det er blant annet den fantastiske broderte juleduken og nissen du ser bak basarkomiteen!

Stikkord:
Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: