Snart klart for loddtrekning!

Du kan fortsatt kjøpe lodd ved å vippse til #12888 og skrive LODD eller BARNELODD + mobilnummeret ditt fram til kl 12 på Lørdag 28. November. 10 kroner per lodd!

Vanligvis pleier det å være ganske god stemning under loddtrekningen på basaren, og fullt av folk på huset som drikker kaffe og spiser vaffel mens de får ta del i den superspennende trekningen og holder pusten når juleduken trekkes. I år blir det ikke den samme kaffekosen, men loddtrekning blir det, Lørdag 28.November klokken 14.

Vi har fått inn stadig flere gevinster, og er nå oppe i totalt 62 ting som skal trekkes på hovedboka og 22 på barneboka. Det vet vi tar litt tid, så vi nøyer oss med å livestreame trekningen av hovedpremiene på Facebook, og så kontakter vi naturligvis alle vinnerne!

Hva hovedgevinstene er? Den håndbroderte juleduken i lin går for å være den aller gildeste premien. Og så har du den håndlagde nissen. I år har vi i tillegg fått et fantastisk maleri av Parichechr Taheri, og vi har håndbroderte julebilder og et maleri av Frøydis Cederquist. Og hele to fruktkurver, både Rema 1000 Ellingsrudåsen og Kiwi Høybråten har vært så snille å bidra til basaren vår i år.

Det er også mulighet til å kjøpe ting fra vår digitale salgsdisk på Facebook framdeles, fortsatt er det noen skikkelig fine håndlagde ting tilgjengelig der.

Stikkord:
Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: