Fastelavn blir det i år også!

Vi selger fastelavnsris fra en fin sparkstøtting utenfor Huset Vårt fredag og lørdag 10-18

Til tross for at det har blitt en litt annen og mindre sosial prosess enn det pleier, smittevernrestriksjonenene tatt i betraktning, har vi på Høybråten Sanitetsforening også i år bundet 1200 fastelavensris. Fastelavensriset selges hvert år til inntekt for NKS, og til sammen finansierer risene flere doktorgradsløp innenfor forskning på kvinnehelse.

Og fastelavnsris på bordet sammen med noen deilige fastelavnsboller er vel et av de aller fineste, tidlige vårtegnene? I år er fastelavn på samme dag som både valentines day og morsdag, så det er mange gode grunner til å skaffe et fint ris!

Vanligvis pleier vi å stå i trengselen på kjøpesentrene rundt omkring og selge risene våre, nå i år er det ikke så mye å se til den trengselen, men det er fortsatt mulig å få kjøpt fastelavnsris flere steder.

På Høybråten får du kjøpt risene våre på Høybråten Blomster og Hårstua hver dag, og i tillegg vil du finne hyggelige sanitetsdamer strategisk plassert ute på fredag 12. og lørdag 13. februar på følgende steder:

Utenfor Huset Vårt i Bergtunveien 7B fra kl 10-18 (her kan du bestille ris på forhånd via facebooksiden vår)

Utenfor Joker Høybråten, Kiwi Høybråten og Joker Starveien fra kl 14-18

I tillegg selges det også ris på Triaden, på Cirkle K Nadderud og på Rema 1000 Lørenskog. Vi er kjempetakknemlige for at det lokale næringslivet er så velvillig innstilt!

Vippsnummeret vårt er #12888

Hvis du ikke føler behovet for et fysisk fastelavensris, men likevel vil støtte det viktige arbeidet NKS gjør for kvinnehelse, kan du også støtte ved å kjøpe et digitalt fastelavensris:

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: