Høstens første medlemsmøte!

Endelig kan vi gjenoppta aktiviteten vår igjen! Onsdag ble høstens og faktisk årets første medlemsmøte gjennomført, med bra oppmøte og bra smittevern og sannsynligvis en ganske så bra andel fullvaksinerte damer også! Gjensynsgleden var stor, og vi ser fram til en høst der vi kan møtes oftere og flere om gangen. Hvis det ikke kommer flere mutasjoner nå, regner vi med vi som normalt kan drive med både turgåing, medlemsmøter, åpent hus med bingo, strikk og skravl, festmiddager for eldre, søndagscafe, loddsalg på kunstutstilling og ikke minst en heidundrande basar som ikke bare foregår digitalt!

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: