September på Høybråten Sanitetsforening!

Endelig høst! Uansett hvor fin sommeren har vært, er det godt å se igjen gamle sanitetsforenings-venner og treffe nye! Velkommen tilbake til alle medlemmer og alle andre på Høybråten også!

Fra 1. September starter vi opp igjen med våre to faste ukentlige aktiviteter: Kløvertur og Torsdagscafé, to fine møtepunkter på dagtid som er åpne for alle.

Kløverturene foregår på tirsdager, da møtes vi på Huset Vårt i Bergtunveien 7B kl 11 og tar en spasertur i lokalmiljøet, ofte med en kaffekopp etterpå. Vi tilpasser lengde og vanskelighetsgrad på turene til de som er med, og til været. Noen ganger kjører vi til et annet fint tursted i nærheten også, det finnes mange bra turområder en kort kjøretur unna; Den første turen i høst, som blir den 6. September, tenker vi for eksempel å legge til vakre Losby, hvis været er fint. Oppmøte er kl 11 på Huset Vårt.

På torsdagene er det torsdagscafe med vafler, kaffe, bingo og utlodning. Vi åpner kl 11 og har oppe til 13, og på torsdagscafé (som har skiftet navn fra «åpent hus», men fortsatt har samme innhold) pleier vi å ha godt besøk av både barselgrupper og pensjonister – men vi har god plass til flere!

ps. For deg som har vært på åpent hus tidligere så kan det være greit å vite om at dette med gevinst trenger du ikke tenke på lenger, det ordner vi 🙂

Marit Bjørnstad, organisasjonsleder i NKS

På høstens første medlemsmøte, onsdag 7. September kl 19, gleder vi oss til fint besøk av Norske Kvinners Sanitetsforenings organisasjonsleder, Marit Bjørnstad. Hun vil fortelle om betydningen til organisasjonenn vår og sine tanker om framtiden.

Mot slutten av måneden blir det Strikk og Skravl Fredag 23. September kl 19, og da får vi jammen meg besøk av lokal strikkedesigner Strikkezilla (Tina Hauglund) 🙂 På Strikk og Skravl kommer du med eller uten strikketøy og snakketøy og har en hyggelig kveld og blir bedre kjent med andre strikkere (/skravlere) fra lokalmiljøet.

Søndag 25. September blir det høstlig Søndagscafe fra kl 13-15, også kjent som høstens koseligste søndagstur! Da blir det grønnsaksuppe, ofte med lokale ingredienser. 🙂

Publisert i Uncategorized
Én kommentar på “September på Høybråten Sanitetsforening!
  1. Toril sier:

    Takk for fin orientering.
    Det blir hyggelig å møtes igjen.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: